Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

κουλουρακια γεμιστα με μαρμελαδα παρλιαρος

Η πρόσκληση θα αφορά αποκλειστικά ανέργους και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μόνο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εργαστούν σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις περιφέρειες της χώρας, με βάση τις ανάγκες, όπως εκείνες καταγράφηκαν από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών/Μεταναστευτικής Πολιτικής.


το λιβαδι με τους μαργαριτες

σας αγαπω στα αγγλικα

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.


κουλουρακια γεμιστα με μαρμελαδα παρλιαρος

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, ο συνολικός προϋπολογισμός της Δράσης ανέρχεται στα 13,1 εκατ. ευρώ. Βάσει του σχεδιασμού από την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου