Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

τζακ λόντον το σιδερένιο τακούνι

Θα ενώνει Αθήνα - Ιωάννινα σε 3,5 ώρες, με τη διαδρομή Αντίρριο – Ιωάννινα να καλύπτεται πλέον σε μιάμιση ώρα με ταχύτητα και ασφάλεια για το χρήστη.


«Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα γιατί παραδίδεται σε κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα της Ιόνιας Οδού, που ολοκληρώνει το έργο. Είναι κάτι που το χρωστάμε και στην Ήπειρο και στην ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που επιτέλους μπορούμε να λέμε σαν χώρα ότι έχουμε ένα στοιχειώδες ικανό σε εύρος δίκτυο, για να κινούμαστε με ασφάλεια και για να αναβαθμίσουμε και τις αστικές μεταφορές και τις εμπορευματικές μεταφορές» υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, προσθέτοντας παράλληλα ότι η εποχή της απομόνωσης που είχε καταδικαστεί η Ήπειρος και η Δυτική Ελλάδα περνά οριστικά στο παρελθόν.


ionia odos 2


τζακ λόντον το σιδερένιο τακούνι

χαρακτηριστικού πολυωνύμου

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΑ)


η διδακτική σχέση

Το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας Οδού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδόθηκε στην κυκλοφορία νωρίτερα απότις συμβατικές υποχρεώσεις, καθώς η περίοδος κατασκευής του έργου προβλέπονταν να ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου.


Όπως τόνισε ο κ. Σπίρτζης η περίοδος λειτουργίας του, θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και «εκείνες τις ημέρες θα εγκαινιάσει το σύνολο του έργου ο Ηπειρώτης πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας».


ionia odos 3


(EUROKINISSI/ ΒΑΣΩ ΣΚΟΥΛΙΚΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου