Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ανταλλακτικα κια σερατο

Εξαιτίας των μεγάλων ποσοτήτων νερού που έπεσαν, σημειώθηκαν πλημμύρες μεγάλης έκτασης, κατολισθήσεις, ενώ πολλές καλλιέργειες καταστράφηκαν, αφού μετατράπηκαν σε λίμνες.


Ηλεία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 12 χωριά


Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχτηκαν δώδεκα Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες (15/1/2019) έντονες βροχοπτώσεις.


Την απόφαση υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ταφύλλης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.com, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για τους επόμενους τρεις μήνες, κηρύσσονται:


ανταλλακτικα κια σερατο

λόγοις

hunter ευθυγραμμιση


  • Οι Τοπικές Κοινότητες Μάτεσι, Θεισόα, Σέκουλα καιΔαφνούλα της Δημοτικής Ενότητας Ανδρίτσαινας.

  • Οι τοπικές Κοινότητες Καλλιθέας και Βρεστούτης Δημοτικής Ενότητας Αλιφείρας.

  • Οι Τοπικές Κοινότητες Μακρισίων, Καλυβακίων, Φρίξας, Πλουτοχωρίου, Διασέλλων, και Τρυπητήςτης Δημοτικής Κοινότητας Σκιλλούντος.


Λυνίσταινα: Βούλιαξε ο δρόμος στην είσοδο του οικισμού


Δεν άντεξε, όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε η Λυνίσταινα από τις συνεχόμενες και κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες το Νομό Ηλείας, όπως μεταδίδει το ilialive.gr.


Όπως κανείς μπορεί να παρατηρήσει στις εικόνες, βούλιαξε ο κεντρικός δρόμος στην είσοδο του χωριού με αποτέλεσμα να αποκοπεί μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος και να διακοπεί η κυκλοφορία από και προς τη Νέα Φιγαλέια αλλά και αντίστροφα από τη Νέα Φιγαλεία προς Ανδρίτσαινα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου