Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

βικιπαιδεια ρωμη

Οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν ασκήσει σφοδρή κριτική στον Μαδούρο, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα παραμείνει επικεφαλής του κράτους για ακόμη μία εξαετία.


βικιπαιδεια ρωμη

Οι επικριτές του κατηγορούν τον Μαδούρο ότι θα εξασφαλίσει την επανεκλογή λόγω της απαγόρευσης στους δύο μεγαλύτερους πολιτικούς αντιπάλους του να θέσουν υποψηφιότητα.


karcher σκουπες σκρουτζ

nokia 520

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει να επιβάλει επιπλέον οικονομικές κυρώσεις στη Βενεζουέλα και κάλεσε τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να αποκλείσουν αξιωματούχους της από το οικονομικό τους σύστημα και να ακυρώσουν τις ταξιδιωτικές τους βίζες.


Ο Μαδούρο επιχειρεί να νομιμοποιήσει την πολιτική του με την επανεκλογή και δέχεται με ιδιαίτερη χαρά οποιαδήποτε στήριξη λαμβάνει από το εξωτερικό. Την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε μήνυμα υπέρ του Μαδούρο.


«Πιστεύω ότι θα νικήσεις», είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Μαδούρο, ο οποίος του απάντησε πως «οι πολίτες της Βενεζουέλας την Κυριακή θα δώσουν ένα μάθημα δημοκρατίας και ελευθερίας στον κόσμο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου